menu
person

The Good Girl – Fata Bună 2002
[ · Captură ecran ]2015-12-15, 2:40 AM
The Good Girl – Fata Bună 2002, film online HD, subtitrat în Română
Justine Last (Jennifer Aniston) este o femeie în vârstă de 30 de ani, deprimată şi lipsită de motivaţie, care locuieşte într-un mic oraş din Texas împreună cu soţul ei, Phil (John C. Reilly), un zugrav care îşi petrece majoritatea timpului liber fumând marijuana împreună cu cel mai bun prieten al lui, Bubba (Tim Blake Deschanel).

The Good Girl – Fata Bună 2002, film online HD, subtitrat în Română

Justine Last (Jennifer Aniston) este o femeie în vârstă de 30 de ani, deprimată şi lipsită de motivaţie, care locuieşte într-un mic oraş din Texas împreună cu soţul ei, Phil (John C. Reilly), un zugrav care îşi petrece majoritatea timpului liber fumând marijuana împreună cu cel mai bun prieten al lui, Bubba (Tim Blake Deschanel). Justine lucrează la un magazin alături de o tânără vorbăreaţă pe nume Cheryl (Zooey Deschanel) şi o bătrână pe nume Gwen (Deborah Rush).

Într-o dimineaţă, Justine observă un casier nou şi mai târziu face cunoştinţă cu el. Pe numele lui Holden (Jake Gyllenhaal), acesta pare să fie timid şi rezervat, la fel ca şi Justine, aşa că ajung imediat să se placă unul pe altul. Ei încep să mănânce împreună în pauzele de masă şi Justine îl duce acasă pe Holdem cu maşina. Într-o zi, el face un pas înainte şi o invită la el în casă, lucru pe care Justine îl acceptă cu bucurie.

Cei doi povestesc despre vieţile lor şi cum Justine se simte neapreciată de Phil. La rândul lui, Holden îi povesteşte despre obsesia pe care o are pentru o carte din care şi-a luat şi numele. Pe măsură ce săptămânile se scurg, Justine şi Holden încep să scoată ce-i mai bun unul din celălalt. Dar când Holden încearcă să avanseze dincolo de limitele prieteniei, Justine îl respinge, ceea ce îl dezamăgeşte profund. Totuşi, Holden nu cedează aşa uşor şi în cele din urmă o convinge pe Justine să aibă parte de-o aventură amoroasă. Însă odată cu această aventură, mariajul lui Justine începe să se deterioreze pe zi ce trece.

Urmăreşte online filmul The Good Girl – Fata Bună 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: The Good Girl – Fata Bună 2002
Vizualizări: 2158 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar