Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) - online subtitrat

Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996)
  • Categorie: Comedie
  • Regia: Danny Boyle
  • Anul: 1995-2000
  • Vizualizari: 2130
Mark Renton este un tanar scotian dependent de heroina si face parte dintr-un grup de prieteni (Sick Boy, care il imita pe Sean Connery, Spud, un tanar opac, psihopatul Begbie, prietena lui de 14 ani, Diane, si curatelul atlet Tommy). Acestia sunt cateva din figurile care-si spun povestea in aceast film, folosind limbajul agrsiv si argotic al scotienilor din Leith si incearca sa scape de banalitatile existentei moderne zilnice cu ajutorul heroinei. Dar nu dureaza mult pana incep sa apara consecintele nefaste ale dependentei lor si descopera astfel ca nu exista solutii usoare impotriva singuratatii si a durerii vietii. Problemele lor legate de consumul de heroina, dilemele sexulae, intorsaturile ironice de situatie sunt dublate de referinte constante la conflictele etnice, religioase si fotbalistice, care fac parte din mecanismele comunitatii din care provin.

Trainspotting 1996 (Din viaţă scapă cine poate), film online DVDRip, subtitrat în Română


Dependenţii de heroină Mark Renton (Ewan McGregor) şi Daniel „Spud” Murphy (Ewen Bremner) fug pe strada Princes Street din Edinburgh, urmăriţi fiind de agenţii de securitate ai unui magazin. Din cercul de prieteni al lui Renton fac parte escrocul Simon „Sick Boy Williamson (Jonny Lee Miller) – şi el dependent de droguri -, atletul Tommy MacKenzie (Kevin McKidd) şi sociopatul Francis „Franco” Begbie (Robert Carlyle), care se implică în bătăi violente cu oamenii care-i stau în cale. Renton hotărăşte să se lase de heroină şi cumpără un alt gen de droguri de la Mikey Forrester (Irvine Welsh) pentru a-i uşura tranziţia. După o ultimă păţanie negativă, el se închide în camera unui hotel ieftin pentru a îndura abstinenţa.


El se duce mai târziu la un bar împreună cu prietenii şi agaţă acolo o puştoaică pe nume Diane (Kelly Macdonald) cu care pleacă la ea acasă. A doua zi, el îşi dă seama că Diane este o şcolăriţă de doar 15 ani şi „colegii” ei de apartament sunt, în realitate, părinţii săi. Stupefiat de cele petrecute, Renton încearcă să scape din situaţie, însă este obligat să păstreze legătura cu ea atunci când aceasta îl şantajează că va spune tot şi-l va acuza de corupere de minori.


Sick Boy, Spud şi Renton încep din nou să consume heroină. Tommy, a cărui prietenă l-a părăsit după un lanţ de evenimente declanşat de Renton, se alătură şi el „petrecerii” şi începe să consume heroină. Într-o zi grupul de drogaţi este întrerupt violent când Allison (Susan Vidler), o altă dependentă şi o prietenă de-a lor, descoperă că bebeluşul ei a murit din cauza neglijării şi că niciunul dintre ei nu a realizat acest lucru. Toţi sunt îngroziţi de această veste.

Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) film online subtitrat in limba romana

Urmărește online filmul Trainspotting 1996 (Din viaţă scapă cine poate), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Vizioneaza trailer film online Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996)

| Comedie Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) online subtitrat | Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) online subtitrat | Comedie Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) | Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) online subtitrat in romana | film Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996)

Acum Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) Online subtitrat Romana

Vezi Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) youtube, vizionati Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) online Romana - vezi in direct Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) youtube. Ti-a placut Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) ? atunci lasa un comentariu la Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) online HD in premiera, Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) online titrat Romana, Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) online tradus in romana tradus, Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) free, download Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) mega download gratis, descarca torrent Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) torrent subtitrare pentru Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996)

Download Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Trainspotting – Din viata scapa cine poate (1996) download
Adauga un comentariu: 0
avatar