menu
person

White Chicks - Doua pupeze albe (2004) p6V25aqQblM
[ · Captură ecran ]2015-08-06, 0:32 AM

Urmăreşte online filmul White Chicks 2004 (Cele două pupeze albe), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 1

SERVER 2


Detectivii Marcus si Kevin Copeland esueaza la o arestare importanta.Pentru a reintra in gratiile sefului, ei accepta o misiune care pare de rutina - sa le escorteze pe Brittany si Tiffany Wilton la camera de hotel. Dar cei doi nu se pot abtine, asa ca le iau locul fetelor pentru a deveni ei tinte in locul fetelor si pentru a-l prinde pe raufacator. Si cum trebuie sa convinga pe toata lumea ca ei sunt ele, chiar si pe cele mai bune prietene ale fetelor, trebuie sa se deghizeze in fete albe blonde si sa respecte agenda fetelor.

White Chicks 2004 (Cele două pupeze albe), film online DVDRip, subtitrat în Română

Kevin (Shawn Wayans) şi Marcus Copeland (Marlon Wayans) sunt doi agenţi FBI maeştri în deghizări ce se află într-o misiune sub acoperire în care pretind că sunt doi patroni de magazin atunci când sosesc trei bărbaţi cu ceea ce pare să fie nişte îngheţată şi îşi cer plata pentru ea. Kevin şi Marcus le intră în joc până la un punct, iar apoi îşi dezvăluie adevărata identitate, imobilizând băiatul care făcea livrarea şi când deschid recipientul descoperă că în interior este chiar îngheţată. În acel moment, alţi trei bărbaţi sosesc şi spun că au adus „îngheţata” (codul pentru droguri), iar aceştia îşi dau seama că sunt traşi pe sfoară, aşa că după un schimb de focuri reuşesc să fugă, lăsându-i pe cei doi agenţi confuzi.

Şeful lor îi ceartă pentru acest dezastru şi apoi prezintă un caz de răpire despre care se crede că este efectuat de Ted Burton şi că surorile Wilson, Brittany şi Tiffany, sunt următoarele ţinte. El spune că are nevoie de cineva care să le fie gărzi de corp celor două, iar în momentul acela Kevin şi Marcus se oferă să preia cazul. Ei le iau pe cele două surori de la aeroport pentru a le conduce la Hamptons. În maşină, surorile le spune celor doi de ce se află acolo.

Din cauza unui accident care le provoacă nişte cicatrici şi al refuzului surorilor de-a sta în motelul pe care l-au ales, Kevin vine cu o idee pe care Marcus o acceptă cu destul de multă ezitare. Cei doi îl contactează pe Josh, un specialist în materie de machiaje care îi face să arate precum surorile Wilson. La motel, în timp ce se dau drept surorile Wilson, Kevin şi Marcus se întâlnesc cu cele mai bune trei prietene ale lor, Karen, Tori şi Lisa, cât şi cu rivalele, tot surori, Megan şi Heather Vandergeld.

Categorie: Comedie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Marlon Wayans, Cele doua pupeze albe, Cele doua pupeze albe film online, Cele doua pupeze albe online subtit, Shawn Wayans, White Chicks
Vizualizări: 9603 | Descărcări: 0 | Comentarii: 6 | Evaluare: 4.5/16
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar