menu
person

Mr. Brooks (2007) hXfbVIFc6t4
[ · Captură ecran ]2015-02-15, 10:09 PM

Urmăreşte online filmul Mr. Brooks 2007 (Domnul Brooks), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Mr. Brooks 2007 (Domnul Brooks), film online DVDRip, subtitrat în Română

Earl Brooks (Kevin Costner) este un om de afaceri foarte bogat care a fost numit recent de Camera de Comerţ din Portland, Oregon, drept „Omul anului”. În viaţa lui secretă, Brooks este un criminal în serie cunoscut sub numele de „Thumbprint Killer”. Brooks a încetat să mai ucidă în ultimii doi ani, timp în care a participat la mai multe întâlniri şi a urmat mai multe tratamente pentru dependenţi pentru a-şi înăbuşi propria dependenţă de-a ucide. Cu toate acestea, nevoia de-a ucide începe să crească pe măsură ce alter ego-ul său, Marshall (William Hurt), devine tot mai insistent.

Pentru a-şi satisface dependenţa, Brooks ucide un cuplu chiar la ei în apartament şi, pentru a-şi lăsa „amprenta” de criminal, el lasă amprentele însângerate ale victimelor pe un abajur. Brooks are un întreg ritual premergător crimelor, modul său de operare incluzând o pregătire meticuloasă şi curăţarea locului crimei, ba chiar încuind uşile în urma lui. Fiica lui Brooks, Jane (Danielle Panabaker), se întoarce acasă într-un mod total neaşteptat, după ce a renunţat la facultatea din Palo Alto, California. Ea îşi vizitează tatăl la serviciu şi îi spune că şi-ar dori să se angajeze la compania lui.

În aceeaşi zi, un anume „Mr. Smith” (Dane Cook) apare de asemenea la serviciu la Brooks şi îl şantajează cu nişte poze pe care i le-a făcut în timp ce a comis cea mai recentă crimă. Smith îi solicită acestuia să-l ia cu el atunci când va comite următoarea crimă, lucru cu care, ezitant, Brooks este de acord. Ulterior, soţia lui Brooks, Emma (Marg Helgenberger), îi spune motivul pentru care Jane a renunţat la facultate. În cele din urmă, familia Brooks este vizitată de nişte detectivi din Palo Alto care doresc s-o interogheze pe Jane cu privire la un lucru foarte grav.

Domnul Brooks e un barbat relativ normal cu o sotie si o fiica. Totusi, ingropat adanc sub fata obisnuita, se afla un suflet torturat din punct de vedere emotional al unei persoane care ascunde un secret intunecat. Alter-ego-ului prefacut al domnului Brooks, Marshall (William Hurt), ii plac crimele si mutilarile si il impinge pe domnul Brooks sa comita fapte ingrozitoare. Oricat ar fi de hotarat sa ramana disciplinat si sa se lupte cu pornirile sinistre, domnul Brooks nu poate rezista in totalitate influentei lui Marshall si traieste o a doua viata drept criminal in serie. Gestul sau capteaza atentia detectivului Attwod (Demi Moore), o politist dura devotata meseriei si prinderii vinovatilor. Cu toate aceastea, inteligenta lui ii castiga respectul si in cele din urma duce la o relatie simbiotica ciudata intre cei doi.
Categorie: Crima | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Mr Brooks, Marg Helgenberger, Kevin Costner, Mr Brooks online subtitrat, Dane Cook, Mr Brooks film online, Demi Moore, William Hurt
Vizualizări: 3691 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/8
Total comentarii : 0
avatar