menu
person

Saw (2004) - Puzzle mortal S-1QgOMQ-ls
[ · Captură ecran ]2015-03-29, 6:01 AM

Vezi Saw (2004) online subtitrat

Analysis.uCoz.Com va invita sa urmariti Saw online gratis. Inca din primele secvente ale acestui film online, esti aruncat in mijlocul actiunii. Doi barbati se trezesc intr-o toaleta subterana, fiind legati de perete cu lanturi. Singurul lor indiciu este ca trebuie sa-l ucida pe celalalt in 8 ore, sau amandoi vor sfarsi acolo. Un film online complex, plin de capcane, cu un final socant.
Calitate film: DVDRIP
Gen: Crima | Horror | Mister
IMDB, 103 minute, limba engleza
Actori: Leigh Whannell, Cary Elwes, Danny Glover, Ken Leung, Dina Meyer

Sinopsis Saw (2004)


Puzzle mortal - Înca de la prima secvenţă a filmului Saw, publicul este aruncat în mijlocul acţiunii: doi bărbaţi se trezesc într-o toaletă subterană, amândoi fiind legaţi cu lanţuri de perete. Nu ştiu decât că unul dintre ei trebuie să-l ucidă pe celălalt în opt ore, sau amândoi vor muri. Este un film intens, extrem de complex, cu o intrigă năucitoare şi cu un final surpriză care a şocat publicul la festivalul de lansare. PUZZLE MORTAL are o perspectivă unică, viscerală, asupra ororii umane.

”Cred că filmul îţi permite să te transpui în situaţia acestor două personaje”, spune regizorul/scenaristul James Wan. “Te face să te întrebi ce-ai face dacă ai fi în pielea lor? Ai fi oare capabil de orice pentru a supravieţui?”

“Este factorul-surpriza”, adaugă scenaristul/actorul Leigh Whannell, care joacă în film rolul lui Adam. “Este înspăimântător să nu ştii unde te afli sau ce se întâmplă cu tine, practic să nu ai niciun fel de control. PUZZLE MORTAL este povestit din punctul de vedere al victimelor, nu din cel al poliţiei, aşa cum se întâmplă de cele mai multe ori în thriller-urile cu care ne-am obişnuit. Pe măsura ce filmul rulează, publicul descoperă indicii odată cu personajele. Aşa că este foarte uşor să te identifici cu cei doi eroi.

Categorie: Crima | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: Saw (2004) Puzzle mortal
Vizualizări: 3256 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
avatar