menu
person

45 Years – 45 de ani (2015) qXAnjA9tAnQ
[ · Captură ecran ]2016-01-15, 2:15 AM

Urmăreşte online filmul 45 Years – 45 de ani (2015), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


45 Years – 45 de ani (2015), film online HD, subtitrat în Română

Kate şi Geoff sunt doi bătrâni fără copii ce sunt pe cale să sărbătorească a 45-a aniversare a nunţii lor. Viaţa lor liniştită se agită atunci când o scrisoare neaşteptată soseşte cu o săptămână înainte de petrecere. La început, vestea că s-a descoperit în gheţurile din munţi cadavrul complet conservat al fostei iubite a lui Geoff care a murit acum 50 de ani pe când se aflau în excursie în Alpii Elveţieni este una primită cu uimire şi atât.

Însă pe parcurs, cei doi încep să dezvăluie cam cât de mult îi afectează această reaprindere a sentimentelor din urmă cu mai multe decenii despre care Kate nu ştia mai nimic, iar acele evenimente sunt pe cale să le schimbe întreaga perspectivă asupra prezentului. Pe măsură ce cuplul îşi reia rutina atât cât se poate, este evident faptul că o schimbare s-a produs în relaţia lor şi s-au produs anumite fisuri între ei. El devine distras şi îşi reia vechiul viciu al fumatului chiar dacă a suferit o operaţie pe inimă acum cinci ani – motivul pentru care s-a amânat petrecerea de 40 de ani până acum.

Ea devine îngrijorată atunci când soţul ei începe să se furişeze la agentul turistic dinoraş pentru a afla dacă există vreo posibilitate de-a merge în Elveţia să aibă ocazia de-a vedea trupul neînsufleţit al femeii pe care a iubit-o în tinereţe înainte ca aceasta să fie înmormântată. În cele din urmă, Geoff devine tot mai obsedat de amintirea femeii decedate şi începe să caute prin pod vechile lucruri care să-i amintească de ea, spre nemulţumirea evidentă a lui Kate.

Categorie: Drama | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Tom Courtenay, 45 Years online subtitrat, 45 Years, Charlotte Rampling, 45 Years film online, Geraldine James
Vizualizări: 1639 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar