Albert Nobbs (2011) - online subtitrat

Albert Nobbs (2011)
  • Categorie: Drama, Istoric
  • Regia: Rodrigo García
  • Anul: 2011
  • Vizualizari: 2548
Albert Nobbs luptă pentru a supravieţui la sfârşitul secolului 19 Irlanda, unde femeile nu sunt încurajaţi să fie independent. Dându-se drept un om, astfel încât ea poate funcţiona ca un majordom la un hotel în cele mai Posh Dublin, Albert intalneste un chipes pictor şi pare să scape de minciuna ea a fost de viaţă.

Albert Nobbs 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

Albert Nobbs este o dramă din anul 2011 regizată de Rodrigo Garcia după un scenariu ce se bazează pe romanul scris de irlandezul George Moore. Filmul a primit recenzii mixte, dar interpretările lui Glenn Close şi Janet McTeer au fost extrem de apreciate; ele fiind chiar nominalizate la Oscar la categoriile Cea mai bună actriţă în rol principal şi, respectiv, în rol secundar. De asemenea, filmul a mai primit o nominalizare la Oscar la categoria Cel mai bun machiaj.

Albert Nobbs (Glenn Close) este o femeie care s-a transformat şi trăieşte precum un bărbat pentru a putea găsi un loc de muncă în mediul dur al Irlandei secolului 19. După ce a trăit în pielea unui bărbat timp de 30 de ani lucrând ca recepţioner la un hotel, Albert este recunoscut drept un angajat foarte dedicat şi o personalitate introvertită. Albert şi-a economisit mare parte din salariu în speranţa că va putea cumpăra un magazin de tutun şi a putea avea o oarecare libertate şi independenţă. Atenţia constantă a lui Alebert asupra acestui lucru este zdruncinată atunci când soseşte Hubert Page (Janet McTeer), un pictor angajat de Mrs. Baker (Pauline Collins), patroana hotelului.

Spre uluiala lui Albert, Hubert este pus să locuiască în aceeaşi cameră cu el pe timpul şederii la hotel. În prima noapte, Hubert îi află secretul, dar promite să nu-l dezvăluie, spre uşurarea lui Albert. A doua zi, Hubert mărturiseşte faptul că se află în aceeaşi situaţie şi este, în realitate, tot femeie. Între timp, rămas recent fără slujbă, Joe Mackins (Aaron Taylor-Johnson) soseşte la hotel pentru a repara ceva, iar menajera Helen Dawes (Mia Wasikowska) se îndrăgosteşte de el, însă felul lui de-a fi şi problemele cu alcoolul încep să iasă la iveală.

Albert Nobbs (2011) film online subtitrat in limba romana

Urmăreşte online filmul Albert Nobbs 2011, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Vizioneaza trailer film online Albert Nobbs (2011)

| Drama Albert Nobbs (2011) online subtitrat | Albert Nobbs (2011) online subtitrat | Drama Albert Nobbs (2011) | Albert Nobbs (2011) online subtitrat in romana | film Albert Nobbs (2011) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Albert Nobbs (2011)

Acum Albert Nobbs (2011) Online subtitrat Romana

Vezi Albert Nobbs (2011) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Albert Nobbs (2011) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Albert Nobbs (2011) youtube, vizionati Albert Nobbs (2011) online Romana - vezi in direct Albert Nobbs (2011) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Albert Nobbs (2011) youtube. Ti-a placut Albert Nobbs (2011) ? atunci lasa un comentariu la Albert Nobbs (2011) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Albert Nobbs (2011) online HD in premiera, Albert Nobbs (2011) online titrat Romana, Albert Nobbs (2011) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Albert Nobbs (2011) online tradus in romana tradus, Albert Nobbs (2011) free, download Albert Nobbs (2011) mega download gratis, descarca torrent Albert Nobbs (2011) torrent subtitrare pentru Albert Nobbs (2011)

Download Albert Nobbs (2011) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Albert Nobbs (2011) download
Adauga un comentariu: 0
avatar