menu
person

Another Earth (2011)
[ · Captură ecran ]2011-11-20, 10:41 PM
Vizioneaza filmul Another Earth (2011) online gratis subtitrat in limba romana. Rhoda Williams este studenta la astro-fizica la Massachusetts Institute of Technology si aspira sa calatoreasca in Cosmos, insa viata ei este schimbata dramatic de un accident in care, conducand sub influenta bauturilor alcoolice, izbeste un alt automobil si ucide o femeie insarcinata si pe fiul acesteia. Dupa ce executa o pedeapsa privativa de libertate de 4 ani, tanara este eliberata si se intoarce in casa parintilor sai din West Haven – Connecticut, insa este atat de deprimata si morocanoasa incat se autoizoleaza si are tendinte de suicid. filme online gratisAnother Earth (2, Another Earth (2011) online, filme online subtitrate, online Another Earth (2011), filme on, Another Earth (2011)Vizioneaza filmul Another Earth (2011) online gratis subtitrat in limba romana.
Rhoda Williams este studenta la astro-fizica la Massachusetts Institute of Technology si aspira sa calatoreasca in Cosmos, insa viata ei este schimbata dramatic de un accident in care, conducand sub influenta bauturilor alcoolice, izbeste un alt automobil si ucide o femeie insarcinata si pe fiul acesteia. Dupa ce executa o pedeapsa privativa de libertate de 4 ani, tanara este eliberata si se intoarce in casa parintilor sai din West Haven – Connecticut, insa este atat de deprimata si morocanoasa incat se autoizoleaza si are tendinte de suicid. Atunci cand afla ca sotul femeii pe care a omorat-o involuntar, compozitorul si profesorul de muzica de la Universitatea Yale John Burroughs, si-a revenit din coma, Rhoda decide sa il viziteze pentru a-i cere iertare, insa nu are curajul de a-i marturisi barbatului ca ea a fost autoarea accidentului. Intre cei doi se infiripa treptat o prietenie ce se transforma ulterior intr-o poveste de dragoste, dar Rhoda Williams nu renunta la visul de a explora spatiul cosmic si se inscrie intr-un concurs de eseistica al carui castigator are sansa de a vizita o planeta duplicat a Terrei, care este populata de versiuni ale oamenilor de pe Pamant si care a fost atat de multa vreme ascunsa vederii fiindca a fost mascata de Soare.

filme online gratisAnother Earth (2, Another Earth (2011) online, filme online subtitrate, online Another Earth (2011), filme on, Another Earth (2011)

Server:1
Categorie: Drama | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Another Earth (2011) online, filme online gratisAnother Earth (2, online Another Earth (2011), filme online subtitrate, Another Earth (2011), Filme On
Vizualizări: 2004 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.2/5
Total comentarii : 0
avatar