Love In The Time Of Cholera - online subtitrat

Love In The Time Of Cholera
  • Categorie: Drama
  • Vizualizari: 3819
In complexul si senzualul oras Cartage din Columbia, un barbat asteapta 50 de ani pentru a-si gasi adevarata dragoste. Florentino Ariza, un poet ce lucreaza drept receptioner isi descopera pasiunea vietii in momentul in care o zareste pe Fermina Daza prin fereastra casei sale.
Printr-o serie de scrisori incarcate de romantism, Florentino reuseste sa trezeasca sentimente de dragoste in inima tinerei, insa tatal devine extrem de furios in momenul in care afla de relatie si jura sa-i tina despartiti pentru totdeauna.
Anii trec si Fermina se casatoreste cu un aristocrat pe nume Juvenal Urbino, ce a adus ordine si medicamente in oras, oprind epidemia de holera ce distrugea orasul. Dupa ce se intorc de la Paris unde stau cativa ani, relatia dintre poet si Fermina revine in actualitate.
Desi tanara nu raspunde incercarilor lui Florentino de a reinnoda povestea de dragoste, acesta are rabdare si e dispus sa astepte o viata de om pentru a fi cu ea.

Sinopsis Love in the Time of Cholera (2007)

Dragostea în vremea holerei - Stone Village Pictures prezintă una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste ale tuturor timpurilor, inspirată de nemuritoarea capodoperă a scriitorului laureat al Premiului Nobel, Gabriel Garcia Marquez, Dragostea în vremea holerei. Parcurgând o jumătate de secol în Cartagena, un oraş complex, magic şi plin de senzualitate, această fascinantă poveste romantică prezintă viaţa unui barbat care îşi aşteaptă unica iubire adevărată timp de mai bine de cincizeci de ani.


Vezi Love in the Time of Cholera (2007) online subtitrat


Love In The Time Of Cholera film online subtitrat in limba romana

In complexul si senzualul oras Cartage din Columbia, un barbat asteapta 50 de ani pentru a-si gasi adevarata dragoste. Florentino Ariza, un poet ce lucreaza drept receptioner isi descopera pasiunea vietii in momentul in care o zareste pe Fermina Daza prin fereastra casei sale. Printr-o serie de scrisori incarcate de romantism, Florentino reuseste sa trezeasca sentimente de dragoste in inima tinerei, insa tatal devine extrem de furios in momenul in care afla de relatie si jura sa-i tina despartiti pentru totdeauna. Anii trec si Fermina se casatoreste cu un aristocrat pe nume Juvenal Urbino, ce a adus ordine si medicamente in oras, oprind epidemia de holera ce distrugea orasul. Dupa ce se intorc de la Paris unde stau cativa ani, relatia dintre poet si Fermina revine in actualitate. Desi tanara nu raspunde incercarilor lui Florentino de a reinnoda povestea de dragoste, acesta are rabdare si e dispus sa astepte o viata de om pentru a fi cu ea.
| Drama Love In The Time Of Cholera online subtitrat | Love In The Time Of Cholera online subtitrat | Drama Love In The Time Of Cholera | Love In The Time Of Cholera online subtitrat in romana | film Love In The Time Of Cholera online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Love In The Time Of Cholera

Acum Love In The Time Of Cholera Online subtitrat Romana

Vezi Love In The Time Of Cholera in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Love In The Time Of Cholera filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Love In The Time Of Cholera youtube, vizionati Love In The Time Of Cholera online Romana - vezi in direct Love In The Time Of Cholera dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Love In The Time Of Cholera youtube. Ti-a placut Love In The Time Of Cholera ? atunci lasa un comentariu la Love In The Time Of Cholera - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Love In The Time Of Cholera online HD in premiera, Love In The Time Of Cholera online titrat Romana, Love In The Time Of Cholera la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Love In The Time Of Cholera online tradus in romana tradus, Love In The Time Of Cholera free, download Love In The Time Of Cholera mega download gratis, descarca torrent Love In The Time Of Cholera torrent subtitrare pentru Love In The Time Of Cholera

Download Love In The Time Of Cholera subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Love In The Time Of Cholera download
Adauga un comentariu: 0
avatar