menu
person

Memento (2000) ploSYVE0uao
[ · Captură ecran ]2015-08-07, 0:26 AM

Urmăreşte online filmul Memento, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Un barbat amnezic care nu-si mai poate aminti evenimentele recente, foloseste notite si tatuaje pentru a da de urmele ucigasului sotiei sale.

Secventa uimitoare si antologica de la inceputul lui Memento implica o crima si un polaroid cu un cadavru. Fotografia aluneca inapoi in camera, glontele e absorbit pe teava pistolului si Leonard, personajul principal, incepe sa traiasca invers. Se spune ca memoria este unul dintre elementele cheie care separa oamenii de animale si ca e un dat esential al conditiei umane. Memento e preocupat de toate aspectele ei, mai ales de felul in care poate fi manipulata. Filmul lui Christopher Nolan e unul dintre acele rare si autentice triumfuri din istoria regiei de film moderne, pentru ca reuseste sa fie inovator, proaspat, sic si excitant, fara sa-si oboseasca audienta. Intregul film este astfel construit incat sa reflecte starea mentala a personajului principal, in acelasi timp, lasandu-i spectatorului dreptul la o proprie perspectiva.

filme 2010, Memento, filme gratis subtitrate in limba ro, filme online, Memento online, filme in limba ro, filme gratis.
Categorie: Drama | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Memento (2000) - Film Online Subtit
Vizualizări: 3519 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
avatar