menu
person

Seven Pounds (2008) - Sapte suflete 7kpK1fKzoDs
[ · Captură ecran ]2015-06-02, 10:24 PM
Server 2

SERVER 3

SERVER 4


Analysis.uCoz.Com va invita sa urmariti Seven Pounds online gratis. Un angajat al fiscului, pe nume Ben, incearca sa-si spele pacatele din trecut, ajuntand sapte persoane. Pretinzand ca este fratele sau, Ben schimba vietile celor sapte, insa totul este dat peste cap atunci cand se indragosteste de Emily, o persoana ce sufera de o grava boala de inima. Oare ce va face Ben dupa ce se va termina totul?

Vizioneaza film gratis hd Seven Pounds (2008) - Sapte suflete online Subtitrat!

Seven Pounds 2008 (Şapte Suflete), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! Dacă nu aţi mai văzut filmul înainte, nu citiţi această descriere, deoarece conţine multe spoilere (detalii din film) şi v-ar putea strica plăcerea vizionării sale.

Cu doi ani în urmă, Timp Thomas a provocat un accident de maşină pentru că atenţia i-a fost distrasă de trimiterea unui SMS în timp ce conducea, iar acest accident a cauzat moartea a şapte persoane: şase necunoscuţi şi logodnica lui Sarah Jenson. Într-o încercare de mântuire, Timp face totul pentru a salva de la moarte alţi şapte oameni buni. La un an de la accident, după ce a renunţat la slujba sa de inginer astronom, Tim îi donează o parte din ficat fratelui său, un funcţionar al Fiscului American. După aceea, el porneşte într-o căutare de-a găsi şi alţi oameni care au nevoie de donaţii.

El îl găseşte apoi pe George, un antrenor de hochei la juniori, şi îi donează un rinichi, apoi donează măduvă unui copil pe nume Nicholas. El o contactează pe Holly şi o întreabă dacă mai cunoaşte pe cineva care are nevoie de ajutor şi merită salvat. Ea i-o sugerează pe Connie Tepos, care locuieşte cu un iubit abuziv. Timp se mută din casa lui şi se cazează la un hotel. Într-o seară, după ce a fost bătută de iubit, Connie îl contactează pe Tim, iar acesta îi oferă cheile de la casa lui de pe plajă. Femeia îşi ia cei doi copii şi se mută în noua lor casă.

După ce a furat actele fratelui său şi acum este cunoscut drept Ben, începe să caute şi ultimele două persoane pentru care să facă donaţiile finale. Primul este Exra Turner, un vânzător orb care cântă la pian. Tim îl sună pe Ezra şi îl hărţuieşte la muncă pentru a-şi da seama dacă acesta este iute la mânie, dar Ezra îşi păstrează calmul şi Tim decide că este vrednic de donaţie. Ultima este Emily Posa care suferă de o boală cardiacă şi are o grupă sanguină foarte rară. Tim îşi petrece ceva timp alături de ea şi începe uşor-uşor să se îndrăgostească de ea, iar pe măsură ce starea ei se agravează, este timpul pentru donaţia finală. Acesta umple o cadă cu gheaţă pentru a-şi păstra organele în stare bună şi se sinucide, dar înainte de asta lasă un testament prin care doreşte ca ochii şi inima lui să mearga la Ezra şi Emily.

Urmăreşte online filmul Seven Pounds (Şapte Suflete), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Categorie: Drama | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Sapte suflete, Seven Pounds (2008)
Vizualizări: 2491 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/8
Total comentarii : 0
avatar