The 33 - online subtitrat

The 33
  • Categorie: Drama
  • Vizualizari: 586

Un film inspirat de fapte reale ce prezintă drama celor 33 de mineri, prinşi în subteran în 2010, unde au petrecut mai bine de două luni până a fi salvaţi prin tehnici inovative de foraj. 

The 33 – Captivi în subteran 2015, filme online subtitrat în Română

The 33 – Captivi în subteran 2015, film online HD, subtitrat în Română

The 33 este o simulare tehnică impresionantă a nefericitului eveniment petrecut în anul 2010, în Chile, acolo unde o mină s-a prăbuşit şi a blocat în interiorul ei 33 de mineri ce munceau pentru o companie minieră. Soarta lor a devenit capul de afiş al întregii planete pe parcursul a multor zile în care minerii au stat în subteran cu provizii reduse şi condiţii vitrege. Ei se grăbesc să ajungă în camera de refugiu unde au provizii de mâncare şi apă doar pentru trei zile.

Filmul prezintă urmările acestei catastrofe şi drama prin care trec atât minerii blocaţi în subteran cât şi rudele acestora care se strâng în apropierea minei. În subteran, minerii încearcă să evalueze situaţia pentru a stabili măsurile pe care trebuie să le ia. Deasupra, familiile acestora solicită răspunsuri pentru acest dezastru şi, mai presus de asta, vor să se treacă la acţiune pentru ca oamenii dragi lor să fie readuşi la suprafaţă vii şi nevătămaţi.

Cum situaţia devine din ce în ce mai complicată, guvernul chilian hotărăşte să intervină şi să aplice la rândul său presiune asupra companiei miniere pentru a salva minerii. Compania crede că aceştia nu au cum să fi supravieţuit catastrofei şi eforturile de-a ajunge la ei sunt inutile deoarece şansele de supravieţuire într-o astfel de situaţie e undeva la 1%. Familiile, însă, nu sunt de acord şi continuă cu insistenţele, ceea ce duce la pornirea unei operaţiuni de salvare. În subteran, miinerii încep să-şi piardă luciditatea şi să se instaureze claustrofobia, lucru pe care auto-proclamatul lider Mario Sepúlveda (Antonio Banderas) încearcă să le ţină sub control.

Urmăreşte online filmul The 33 – Captivi în subteran 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


The 33 film online subtitrat in limba romana

Un film inspirat de fapte reale ce prezintă drama celor 33 de mineri, prinşi în subteran în 2010, unde au petrecut mai bine de două luni până a fi salvaţi prin tehnici inovative de foraj. 

| Drama The 33 online subtitrat | The 33 online subtitrat | Drama The 33 | The 33 online subtitrat in romana | film The 33 online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: The 33

Acum The 33 Online subtitrat Romana

Vezi The 33 in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online The 33 filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer The 33 youtube, vizionati The 33 online Romana - vezi in direct The 33 dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play The 33 youtube. Ti-a placut The 33 ? atunci lasa un comentariu la The 33 - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti The 33 online HD in premiera, The 33 online titrat Romana, The 33 la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, The 33 online tradus in romana tradus, The 33 free, download The 33 mega download gratis, descarca torrent The 33 torrent subtitrare pentru The 33

Download The 33 subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari The 33 download
Adauga un comentariu: 0
avatar