menu
person

Changeling – Schimbul 57_t2BFZaK8
[ · Captură ecran ]2015-05-23, 4:36 PM

Vezi filmul online Changeling – Schimbul 2008, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3

In trecut, cuvantul "changeling” denumea copilul schimbat la nastere cu un altul. In filmul lui Eastwood, o mama este disperata cand fiul ei dispare de acasa. Dupa luni de zile, autoritatile dau de urma copilului, iar ziua cand acesta urmeaza sa se intoarca acasa este cea mai fericita din viata mamei. Numai ca pustiul care declara cu tarie ca e chiar fiul ei este de fapt un impostor, iar mama se va trezi intr-o batalie pe viata si pe moarta cu politia din Los Angeles.

Christine Collins este o mamă singură ce lucrează la centrala locală. Ea se întoarce într-o zi de la serviciu şi descoperă că băiatul ei este de negăsit. Pe măsură ce zilele se transformă în săptămâni şi săptămânile în luni, cazul lui Collins devine obiectul unei campanii a Pastorului Gustav Briegleb care militează împotriva incompetenţei şi corupţiei din Departamentul de Poliţie al oraşului Los Angeles. Curând, poliţia vine cu vestea că au găsit copilul lui Christine, dar atunci când cei doi sunt reuniţi cu mare fast, ea realizează că poliţia i-au adus un străin şi copilul ei încă lipseşte. Încercarea ei de-a se face auzită şi a cere rezolvarea cazului este întâmpinată cu ostilitate de poliţia care nu-şi mai permite un nou scandal.

Categorie: Familie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Changeling – Schimbul, cele mai tari filme online, videoclipuri dance, filme online gratis, selectie de filme online, filme online cu subtitrare
Vizualizări: 5648 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/4
Total comentarii : 0
avatar