Snow White and the Huntsman (2012) - online subtitrat

Snow White and the Huntsman (2012)

Snow White and the Huntsman – Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător – online cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip

Albă ca Zăpada este printesa din Tabor, fiica regelui Magnus și reginei Eleanor. După moartea soției sale, regele Magnus se căsătorește cu frumoasa Ravenna pe care o salvase din ghearele Armatei Întunecate, o forță invadatoare de soldați din sticlă.

Ravenna, care este, de fapt, o vrăjitoare puternică și comandantul Armatei Întunecate, îl ucide pe Magnus în noaptea nunții lor, după ce a constatat că oamenii ca el exploatează frumusețea femeilor și mai apoi renunţă la ele ca la nişte rebuturi. După ce Ravenna pune mâna pe regat, Duke Hammond evadează din castel cu fiul său William, dar nu o poate salva şi pe Albă ca Zapada, care este capturată de către Ravenna şi fratele ei, Finn, şi apoi închisă într-un turn din castel.

Tabor este lăsat în ruine sub conducerea Ravennei, care se hrăneşte periodic cu tinereţea şi frumuseţea femeilor, în scopul de a menține o vrajă făcută de mama ei, care îi permite să-şi păstreze frumusețea veşnic. Când Albă ca Zăpada ajunge la vârsta maturităţii, Ravenna află de la oglinda ei magică faptul că Albă ca Zăpada este singura care o poate distruge, dar în acelaşi timp o şi poate face nemuritoare dacă-i va lua inima, iar aceasta nu va mai fi nevoită niciodată să ucidă fete tinere pentru a se menţine frumoasă. Ravenna îi ordonă lui Finn să i-o aducă pe Albă ca Zapada, dar aceasta evadează din celula în care a fost închisă şi ajunge in pădurea întunecată, acolo unde puterile Ravennei sunt inutile.

Eric, Războinicul Vânător, un văduv beţiv, care a supraviețuit în pădurea întunecată, este adus la Ravenna care îi cere să-l conducă pe Finn în pădurea întunecată pentru a o găsi pe Albă ca Zăpada. În schimb ea îi promite că-i reînvie soția decedată, Sarah. Duke Hammond află că Albă ca Zăpada este în viață și a fugit în pădurea întunecată, iar fiul său William, prietenul din copilărie al Albei ca Zapada, se infiltrează în armata lui lui Finn, ca arcaș, pentru a o găsi.

Snow White and the Huntsman (2012) film online subtitrat in limba romana

Snow White and the Huntsman online cu subtitrare in romana

SERVER 2

SERVER 3

Vizioneaza trailer film online Snow White and the Huntsman (2012)

| Fantastic Snow White and the Huntsman (2012) online subtitrat | Snow White and the Huntsman (2012) online subtitrat | Fantastic Snow White and the Huntsman (2012) | Snow White and the Huntsman (2012) online subtitrat in romana | film Snow White and the Huntsman (2012) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Snow White and the Huntsman (2012)

Acum Snow White and the Huntsman (2012) Online subtitrat Romana

Vezi Snow White and the Huntsman (2012) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Snow White and the Huntsman (2012) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Snow White and the Huntsman (2012) youtube, vizionati Snow White and the Huntsman (2012) online Romana - vezi in direct Snow White and the Huntsman (2012) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Snow White and the Huntsman (2012) youtube. Ti-a placut Snow White and the Huntsman (2012) ? atunci lasa un comentariu la Snow White and the Huntsman (2012) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Snow White and the Huntsman (2012) online HD in premiera, Snow White and the Huntsman (2012) online titrat Romana, Snow White and the Huntsman (2012) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Snow White and the Huntsman (2012) online tradus in romana tradus, Snow White and the Huntsman (2012) free, download Snow White and the Huntsman (2012) mega download gratis, descarca torrent Snow White and the Huntsman (2012) torrent subtitrare pentru Snow White and the Huntsman (2012)

Download Snow White and the Huntsman (2012) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Snow White and the Huntsman (2012) download
Adauga un comentariu: 0
avatar