menu
person

Camera 1408 WIASqPZqnhs
[ · Captură ecran ]2015-08-29, 3:57 PM

Urmăreşte online filmul Camera 1408, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


Camera 1408 2007, film online DVDRip, subtitrat în Română

Mike Enslin (John Cusack) este un scriitor ce nu se bucură de prea mare succes financiar şi care, după moartea fiicei sale, Katie (Jasmine Jessica Anthony), scrie o carte despre nişte evenimente supranaturale în care el nu crede absolut deloc. După cea mai recentă carte, el primeşte o carte poştală de la un anonim care ilustrează The Dolphin, un hotel de pe Lexington Avenue din New York, şi având mesajul „nu pătrunde în camera 1408”. Privind acest lucru ca pe o provocare, el insistă pe lângă cei de la hotel să-i permită să se cazeze în acea cameră şi face trimitere la o lege cum că orice cameră de hotel care este liberă şi întruneşte standardele trebuie să fie pusă la dispoziţia clientului solicitant.

Managerul hotelului, Gerald Olin (Samuel L. Jackson), încearcă să-l convingă pe Mike să nu se cazeze acolo, explicându-i că 56 de oameni care au stat în acea cameră şi-au pierdut viaţa de-a lungul mai multor decenii şi că niciunul dintre ei n-au rezistat să stea acolo mai mult de-o oră. Mike, care nu crede în paranormal, insistă să se cazeze în cameră şi îl întreabă pe Olin dacă el crede că acea cameră este bântuită; el îi răspunde că nu este bântuită, este doar o cameră malefică.

Odată ajuns în cameră, Mike se înregistrează cu un reportofon şi remarcă aspectul banal al camerei şi lipsa fenomenelor supranaturale. În timpul examinării preliminare, radioul cu ceas începe brusc să redea melodia „We’ve Only Just Begun”, dar Mike se gândeşte că e doar un truc din partea lui Olin pentru a-l speria şi a-l face să plece din cameră. Peste alte câteva minute, încep să se producă alte evenimente stranii şi pe ceasul radioului apare un cronometru ce se derulează înapoi de la 60 de minute.

Categorie: Groaza | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Camera 1408 - Film Online Subtitrat
Vizualizări: 6215 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 4.6/12
Total comentarii : 0
avatar