menu
person

Final Destination 1 (2000) DD_MAz96L70
[ · Captură ecran ]2015-08-09, 1:54 AM

Urmăreşte online filmul Final Destination 2000 (Destinaţie finală), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Aflat in drum spre Paris impreuna cu clasa lui de franceza, Alex Browning are o premonitie in care avionul se prabuseste si nimeni nu supravietuieste. Dupa ce Alex si cativa pasageri cer sa fie lasati sa coboare, premonitia lui se adevereste, iar avionul explodeaza la decolare. In timp ce FBI-ul este convins ca Alex are ceva de-a face cu accidentul, pasagerii care au coborat din avion inainte ca acesta sa explodeze incep sa moara in moduri oribile. Se are ca nu au facut decat sa amane finalul cu putin. Toti cei care au pacalit Moartea atunci incep sa isi piarda viata intr-o serie de accidente bizare.

Final Destination 2000 (Destinaţie finală), film online DVDRip, subtitrat în Română

Alex Browning, un liceean în ultimul an, se îmbarcă în avion alături de colegii de clasă şi profesorii pentru o excursie în Franţa. Înainte ca avionul să decoleze, Alex are o premoniţie cum că avionul va exploda şi va cauza moartea tuturor pasagerilor de la bord. Când evenimentele petrecute în viziunea sa încep să se transpună în realitate, el se panichează şi încearcă să împiedice decloarea avionului. Acest lucru face ca el şi câţiva alţi pasageri (Clear Rivers, cel mai bun prieten al lui, Tod Waggner, profesoara Valerie Lewton, rivalul lui Alex, Carter Horton, iubita lui Carter, Terry Chaney şi studentul Billy Hitchcock) să se dea jos din avion.

După debarcarea din avion, niciunul dintre ei nu-l crede pe Alex şi fac mişto de el, asta până ce avionul explodează. Supravieţuitorii sunt interogaţi apoi de doi agenţi FBI care sunt interesaţi în special de viziunea lui Alex. După ce participă la funeraliile victimelor, Tod se spânzură accidental şi se consideră a fi o sinucidere. Când Alex şi Clear îi găsesc cadavrul, antreprenorul de pompe funebre William Bludworth le spune că moartea revendică vieţile acelora care au scăpat din planul iniţial, iar acest lucru este confirmat atunci când Terry moare brusc, lovit de un autobuz.

În timp ce urmăreau fluxul de ştiri în legătură cu evenimentele petrecute, Alex îşi dă seama că moartea vine după ei în ordinea în care ar fi murit dacă se aflau în avion în acele momente fatidice. Cu toate acestea, informaţia vine prea târziu pentru a o mai putea salva pe profesoara Lewton. Supravieţuitorii rămaşi (Alex, Clear, Carter şi Billy) se reunesc pentru ca Alex să le explice situaţia. Acum, aceştia trebuie să-şi dea seama cine este următorul vizat de moarte şi cum pot opri această situaţie. Cu alte cuvinte, caută modalităţi pentru a-şi da seama cum pot păcăli din nou moartea.

Categorie: Groaza | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: Final Destination 1 (2000)
Vizualizări: 8603 | Descărcări: 0 | Comentarii: 2 | Evaluare: 4.9/13
Total comentarii : 0
avatar