menu
person

Final Destination 2 (2003) EEUYk2xU4R0
[ · Captură ecran ]2015-03-09, 10:05 AM

Urmăreşte online filmul Final Destination 2 (Destinaţie finală 2) 2003, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Kim se afla pe autostrada impreuna cu prietenii ei si la un moment dat are o premonitie; ea vede un accident teribil in care cateva masini sunt distruse complet, iar ea si amicii ei isi pierd vietile. Cateva momente mai tarziu, ingrozitoarea viziune dispare, insa Kim este sigura ca a vazut un accident care urmeaza sa se intample. Accidentul chiar se intampla, dar Kim scapa nevatamata. Acum ea crede ca moartea o pandeste la toate colturile, iar ofiterul de politie Thomas Burke incearca sa o salveze.

Final Destination 2 (Destinaţie finală 2) 2003, film online DVDRip, subtitrat în Română

În 2001, la un an după explozia acelui avion, studenta Kimberly Corman se îndreaptă spre Daytona Beach alături de prietenii ei pentru a-şi petrece vacanţa de primăvară. În timp ce mergeau cu maşina, Kimberly are o premoniţie în legătură cu un accident de pe autostrada 23 care-i va ucide pe toţi cei implicaţi. Îngrozită, ea opreşte maşina pentru a-i avertiza pe câştigătorul la loterie Evan Lewis, văduva Nora Carpenter şi fiul ei Tim, femeia de afaceri Kat Jennings, drogatul Rory Peters, însărcinata Isabella Hudson, profesorul Eugene Dix şi poliţistul Thomas Burke că nu trebuie să intre pe autostradă. În timp ce Thomas pune la îndoială temerile ei, accidentul se petrece, omorându-i trei prieteni, Shaina, Dano, şi Frankie.

Supravieţuitorii sunt interogaţi la secţia de poliţie şi sunt informaţi despre evenimentele petrecute în primul film. Ei nu iau în seamă acest lucru până când Evan moare în nişte condiţii teribile. Disperată după ajutor, Kimberly o vizitează pe Clear Rivers, ultimul supravieţuitor al zborului 180, ce se află într-un spital de psihiatrie. Deşi Clear refuză iniţial s-o ajute pe Kimberly şi îi recomandă să se izoleze aşa cum a facut ea, o avertizează totuşi să se uite după „semnele” morţii.

Întoarsă acasă, ea se regăseşte atacată de porumbei şi, acompaniată de Thomas, se duc să încerce să le salveze vieţile lui Tim şi Nora, dar este prea târziu pentru primul. Clear îi acompaniază pe Thomas şi Kimberly la antreprenorul de pompe funebre William Bludworth care le explică despre echilibrul dintre moarte şi „noua viaţă”, condiţionând supravieţuirea lor de naşterea copilului Isabellei. Isabella, acuzată de poliţie că a condus o dubiţă furată, este luată în custodie, iar ceilalţi supravieţuitori se strâng laolaltă pentru a fi în siguranţă, însă acest lucru nu prea le iese, deoarece continuă să moară rând pe rând…

Categorie: Groaza | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: Final Destination 2 (2003)
Vizualizări: 2284 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
avatar