menu
person

Final Destination 5 – Destinatie Finala 5 (2011) ugUDNpKurXU
[ · Captură ecran ]2015-08-17, 7:34 PM

Urmăreşte online filmul Final Destination 5 (Destinaţie finală 5) 2011, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


În Final Destination 5, Moartea este dezlănţuită de premoniţia unui om care îşi salvează colegii de la pieire când un pod suspendat se prăbuşeşte. Însă aceşti nefericiţi nu ar fi trebuit să scape cu viaţă ş intră într-o cursă cumplită împotriva timpului, încercând cu disperare să găsească o cale de a sfida planurile morţii. Şi încă o dată se dovedeşte că indiferent unde încearcă să fugă, indiferent unde s-ar ascunde… Moartea nu poate fi păcălită.

La 11 ani de la explozia fatala survenita la decolarea zborului 180 cu destinatia Paris, la 8 ani de cand s-a produs pe autostrada 23 un accident in lant in care si-au pierdut viata o multime de oameni, la 5 ani de la deraierea unui roller-coaster intr-un parc de distractii si la 2 ani de cand un accident intamplat la o cursa de masini s-a soldat cu pierderea multor vieti omenesti, tanarul Sam Lawton are o premonitie bizara referitoare la prabusirea podului suspendat pe care se afla in acel moment si reuseste in ultima clipa sa evite moartea si sa salveze vietile catorva alte persoane. Numai ca Sam Lawton si iubita lui Molly Harper nu au prea multe motive sa se bucure ca au evitat catastrofa intrucat descopera in curand pe propria piele ca destinul nu poate fi pacalit si ca moartea te gaseste oriunde te-ai ascunde, reclamandu-si datoria in cele mai cumplite si brutale moduri imaginabile. Pe masura ce putinii supravietuitori ai dezastrului de pe podul suspendat decedeaza in chinuri, Sam si Molly inteleg ca nu era scris in stele ca ei sa ramana in viata dupa prabusirea podului si ca moartea ii vaneaza acum pe toti pentru a-si implini menirea.

Final Destination 5 (Destinaţie finală 5) 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română


Sam Lawton se află în drum spre o companie din North Bay, New York, alături de colegii lui de muncă. În timp ce autoturismul lor traversează podul North Bay, Sam are o premoniţie conform căreia o bucată din pod se va prăbuşi şi o mulţime de oameni îşi vor pierde viaţa, inclusiv el. Panicat, el convinge câteva persoane (fosta lui iubită Molly Harper, amicii Nathan Sears şi Peter Friedkin, iubita lui Peter, Candice Hooper, şeful lui, Dennis Lapman, rivala lui Candice, Olivia Castle, şi colegul de serviciu, Isaac Palmer) să părăsească podul înainte ca acesta să se prăbuşească parţial.


Agentul FBI Jim Block nu îl crede neapărat responsabil pe Sam de prăbuşirea podului, însă promite că va sta cu ochii pe el. În timpul funeraliilor pentru cei decedaţi, legistul local William Bludworth îi avertizează misterios pe supravieţuitori că au înşelat moartea, iar aceasta nu va rămâne impasibilă. Crezând că sunt nişte prostii, ei ignoră avertismentele şi îşi văd în continuare de treabă. Candice şi Peter merg la sala de gimnastică pentru ca Peter s-o urmărească în timp ce îşi face antrenamentele, dar din păcate pentru ei Peter este martorul unui tragic accident în care Candice îşi rupe coloana şi moare.


În ziua următoare, Isaac îşi găseşte şi el sfârşitul în nişte împrejurări cutremurătoare ce se petrec în timpul unei şedinţe de acupunctură la un salon chinezesc. Bludworth, care a fost prezent la ambele decese de până acum, le spune supravieţuitorilor rămaşi că dacă vor să păcălească moartea trebuie să ucidă pe cineva care nu era sortit să moară pe acel pod pentru a le lua lor locul. Mai târziu, după ce Sam şi Molly studiază ordinea în care au murit primii supravieţuitori, îşi dau seama că următorul de pe lista morţii este Nathan.

Categorie: Groaza | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Final Destination 5 – Destinatie Fi
Vizualizări: 7043 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.6/8
Total comentarii : 0
avatar