menu
person

Saw 2 (2005) - Puzzle mortal 2 Lq2AzZB6DUE
[ · Captură ecran ]2015-03-29, 6:06 AM

Vezi Saw II (2005) online subtitrat

Calitate film: DVDRIP
Gen: Horror | Thriller
IMDB, 93 minute, limba engleza
Actori: Tobin Bell, Shawnee Smith, Donnie Wahlberg, Erik Knudsen, Franky G
Descriere:
Analysis.uCoz.Com va recomanda Saw 2 online gratis. Geniul care a distrus viata victimelor sale, se intoarce intr-un nou film online, pentru o noua serie de jocuri si capcane, pe viata si pe moarte. O noua victima este descoperita avand semnatura lui Jigsaw. Detectivul Eric Mathews porneste o investigatie amanuntita, si il captureaza pe Jigsaw fara prea mult efort. Dar Jigsaw s-a lasat defapt prins. Mathews se alatura jocului bolnav al lui Jigsaw, impreuna cu 8 victimele care sunt nevoite sa lupte pentru supravietuire.

Sinopsis Saw II (2005)

Puzzle mortal 2 - "Salut, Michael. Vreau să mă joc cu tine..."

Geniul nebun care a distrus viaţa victimelor sale în SAW, succesul de anul trecut, s-a întors pentru înca o serie de jocuri sinistre, pe viaţă şi pe moarte.
Când este descoperită victima unui nou asasinat care poartă amprenta lui Jigsaw, detectivul Eric Mathews (Donnie Wahlberg) începe o investigaţie atentă şi îl prinde pe Jigsaw fără prea mare efort.
Dar pentru acesta, faptul că s-a lăsat prins, nu este decât o parte a planului său mârşav. Opt dintre victimele sale se luptă pentru supravieţuire - iar acum Mathews trebuie să intre şi el în joc...

Categorie: Groaza | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: Tobin Bell, Saw 2 (2005), Puzzle mortal 2, Franky G, Shawnee Smith, Erik Knudsen, Donnie Wahlberg
Vizualizări: 3731 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.9/7
Total comentarii : 0
avatar