menu
person

The Hills Have Eyes II (2007)
[ · Captură ecran ]2015-12-13, 10:50 PM
Această înfiorătoare continuare începe la doi ani după ce nefericita familie Carter a fost atacată de mutanţi canibali, în deşertul New Mexico. Acum, un grup de cadeţi din Garda Naţională, plecaţi într-o misiune de rutină, se trezesc că trebuie să lupte cu aceleaşi personaje bizare, însetate de sânge. De această dată însă, patriarhul mutant nu caută doar “o gustare” rapidă, ci are nevoie de femele “de prăsilă”, care să îi asigure urmaşi!

The Hills Have Eyes 2 – Dealuri însângerate 2 (2007), film online DVDRip, subtitrat în Română

O femeie captivă – obligată să procreeze copii mutanţi – dă naştere unui astfel de bebeluş, dar mort. Ea este apoi ucisă de liderul mutanţilor, Papa Hades (Michael Bailey Smith) pentru că nu a fost în stare să le ofere un urmaş sănătos. Mai târziu, oamenii de ştiinţă ce lucrează în deşertul din New Mexico sunt atacaţi de Letch. Un grup din Garda Naţională ce se află în antrenament este trimis în deşert pentru a reaproviziona oamenii de ştiinţă ce lucrează pentru Departamentul de Apărare al Statelor Unite.

Soldaţii sosesc la destinaţie, dar observă că locul cu pricina pare să fi fost abandonat, iar o legătură radio cu cei de la bază este imposibil de realizat din cauza topografiei. În momentul în care operatorul de radio, Spitter (Eric Edelstein), prinde un semnal slab de alarmă, sergentul (Flex Alexander) pune în practică o misiune de căutare şi salvare, lăsându-i în urmă pe Napoleon (Michael McMillian) şi Amber (Jessica Stroup).

Grupul de căutare descoperă apoi cadavrul mutilat al unuia dintre oamenii de ştiinţă în timp ce Amber şi Napoleon găsesc la rândul lor un alt cadavru ce prezintă aceleaşi semne de mutilare precum primul. În drum de-a se reuni cu grupul, Amber este atacată de Stabber (Tyrell Kemlo), dar Mickey (Reshad Strik), aflat în drum, o ajută pe aceasta şi îl alungă pe atacator. În acelaşi timp, trupele rămase sunt atacate de Letch. Napoleon şi Amber se reîntâlnesc cu grupul, dar câţiva membri sunt ucişi. Cu echipamentul ce le rămăsese fiind furat, ei sunt obligaţi să găsească alte resurse de-a se apăra.

Urmăreşte online filmul The Hills Have Eyes 2 – Dealuri însângerate 2 (2007), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Categorie: Groaza | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: The Hills Have Eyes II (2007)
Vizualizări: 2907 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar