menu
person

The Shining - Stralucirea (1980) 5Cb3ik6zP2I
[ · Captură ecran ]2015-07-13, 3:23 PM

Urmăreşte online filmul The Shining 1980 (Strălucirea), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


The Shining 1980 (Strălucirea), film online DVDRip, subtitrat în Română


Jack Torrance (Jack Nicholson) soseşte la hotelul Overlook pentru a participa la un interviu de angajare ca îngrijitor pe timpul iernii, sperând ca, odată angajat, să se folosească de liniştea de acolo pentru a scrie. Hotelul este amplasat pe locul unui fost cimitir al Amerindienilor, iar pe timpul iernii devine izolat din cauza zăpezii – drept consecinţă, hotelul este închis în perioada noiembrie – mai. Managerul Stuart Ullman (Barry Nelson) îl avertizează că precedentul îngrijitor a luat-o razna şi şi-a ucis familia, iar apoi s-a sinucis. Fiul lui Jack, Danny (Danny Lloyd), se pare că suferă de Percepție Extrasenzorială şi a avut unele premoniţii teribile în legătură cu acest hotel.


Soţia lui Jack, Wendy (Shelley Duvall), spune unui doctor că Danny are un prieten imaginar pe nume Tony şi că Jack a renunţat să mai bea deoarece l-a bruscat pe băiat atunci când era beat. Familia soseşte la hotel în ziua închiderii şi li se face un tur. Şeful afro-american Dick Hallorann (Scatman Crothers) îl surprinde pe Danny oferindu-i în mod telepatic o îngheţată. El îi explică lui Danny că el şi bunica lui au aceste abilităţi telepatice pe care le denumeşte „străluciri”. Danny îl întreabă dacă există ceva în hotel de care să se teamă, mai ales în camera 237. Acesta îi spune că hotelul însuşi are o „strălucire” şi o mulţime de amintiri, unele dintre ele nefiind tocmai bune. De asemenea, îi spune să nu se apropie de camera respectivă.


O lună trece de la sosire, iar în timp ce proiectul lui Jack nu duce nicăieri, Wendy şi Danny explorează hotelul. Wendy se întrijorează în legătură cu liniile telefonice care sunt dezafectate din cauza zăpezii abundente, iar Danny are noi viziuni terifiante. Jack, tot mai frustrat, începe să se comporte ciudat şi are izbucniri nervoase. Curiozitatea lui Danny în legătură cu camera 237 îl atrage tot mai tare atunci când vede ușa deschisă…


Un barbat impreuna cu sotia si copilul se angajeaza drept ingrijitori, pe timpul iernii, al unui hotel izolat, unde fiul, Danny, are viziuni cutremuratoare despre trecutul hotelului, un dar cunoscut drept The Shining. Tatal, Jack Torrace, lucreaza la o carte dar aluneca usor pe calea nebuniei din cauza fantomelor si a izolarii. Dupa ce este convins de fantoma unui ospatar sa-si “corecteze” familia, Jack o ia complet razna. Singurul lucru ce-i poate salva acum pe Danny si mama sa este puterea micutului.
Categorie: Groaza | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: The Shining - Stralucirea (1980), film online subtitrat
Vizualizări: 1908 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/4
Total comentarii : 0
avatar