Underworld: Awakening (2012) - online subtitrat

Underworld: Awakening (2012)
  • Categorie: Groaza
  • Regia: Måns Mårlind, Björn Stein
  • Vizualizari: 8149

Underworld 4: Awakening 2012 (Lumea de Dincolo 4: Trezirea la viaţă), film online DVDRip, subtitrat în Română

La nouă zile după moartea lui Alexandru, Marcus şi William în Underworld: Evolution, oamenii au capturat-o pe Selene (Kate Beckinsale) în timpul „Purificării”, o cruciadă militară de-a extermina Vampirii şi Lycanii. Vampii au dus un război de gherilă împotriva guvernului, dar oamenii i-au surclasat, forţându-i pe supravieţuitori să trăiască în subterane şi să reziste oamenilor pe cont propriu. Doisprezece ani mai târziu, guvernele oamenilor şi-au încheiat campaniile împotriva Vampirilor şi Lycanilor. Au reuşit să anihileze 95% din rasa Vampirilor şi se crede că Lycanii au fost exterminaţi complet. Selene, numită acum „Subiectul 1”, este eliberată din criogenie de „Subiectul 2” şi evadează din corporaţia medicală Antigen.

Corporaţia doreşte, aparent, să dezvolte un antidot pentru virusul care creează Vampiri şi Lycani. Selene are viziuni pe care le urmează, crezând că au legătură strânsă cu dragostea ei, hibridul Vampir-Lycan Michael Corvin. Viziunile o conduc spre o clădire unde este urmărită de David (Theo James), un alt vampir. În timp ce vorbeşte cu David, Selene are încă o viziune şi descoperă o fetiţă pe nume Eve (Subiectul 2). Eve (India Eisley) se dovedeşte a fi, de asemenea, un hibrid Vampir-Lycan şi este fiica lui Selene cu Michael. Selene şi David pleacă de la clădire alături de Eve, dar sunt atacaţi de un grup de Lycani bolnavi. Eve este rănită grav de unul dintre ei şi David insistă să fie dusă la sicriul lui.

Tatăl lui David, Thomas, o învinovăţeşte pe Selene pentru că a provocat distrugerea Vampirilor. Thomas le spune ca Michael a murit acum 12 ani. O femeie Vampir îşi oferă sângele pentru a o vindeca pe Eve, care pare să nu conştientizeze efectele pe care le are dacă îl bea. Încurajată de Selene, ea acceptă cadoul şi se vindecă imediat. Jacob Lane (Stephen Rea), directorul Antigen, se dovedeşte a fi un Lycan, alături de fiul său, Quint (Kris Holden-Ried). „Antidotul” la care lucrează corporaţia este, de fapt, un drog menit să facă Lycanii imuni la efectele devastatoare ale argintului asupra speciei lor şi să le sporească abilităţile fizice. Pentru a reuşi asta, este nevoie de codul genetic al lui Eve, aşa că Lane îşi trimite fiul împreună cu alţi Lycani pentru a o recupera.

Lupta dintre vampiri şi lycani reîncepe, o luptă dusă la extrem, pe viaţă şi pe moarte între două specii "nemuritoare", de această dată implicând şi oamenii în acest război, în dorinţa lor de eradicare a celor două specii. După 15 ani de prizonierat, unde a fost ţinută de o companie de biotehnologie, într-o închisoare criogenică controlată de oameni, Selene evadează şi se regăseste în mijlocul unui război dus între oameni şi creaturile nopţii, război pornit în momentul în care oamenii au descoperit existenţa celor două clanuri vampirii şi lycanii. Selena se reântoarce în rolul de lider al vampirilor războinici, conducând lupta împotriva omenirii. Ea află de existenţa fiicei hibrid vampir/lycan Nissa, şi porneşte un război împotriva companiei ce crează super lycani cu scopul de a distruge toţi vampirii. Tot acest război se extinde la o luptă între cele trei specii vampiri, lycani şi oameni

Underworld: Awakening (2012) film online subtitrat in limba romana

Urmăreşte online filmul Underworld 4: Awakening 2012 (Lumea de Dincolo 4: Trezirea la viaţă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Vizioneaza trailer film online Underworld: Awakening (2012)

| Groaza Underworld: Awakening (2012) online subtitrat | Underworld: Awakening (2012) online subtitrat | Groaza Underworld: Awakening (2012) | Underworld: Awakening (2012) online subtitrat in romana | film Underworld: Awakening (2012) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Underworld: Awakening (2012)

Acum Underworld: Awakening (2012) Online subtitrat Romana

Vezi Underworld: Awakening (2012) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Underworld: Awakening (2012) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Underworld: Awakening (2012) youtube, vizionati Underworld: Awakening (2012) online Romana - vezi in direct Underworld: Awakening (2012) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Underworld: Awakening (2012) youtube. Ti-a placut Underworld: Awakening (2012) ? atunci lasa un comentariu la Underworld: Awakening (2012) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Underworld: Awakening (2012) online HD in premiera, Underworld: Awakening (2012) online titrat Romana, Underworld: Awakening (2012) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Underworld: Awakening (2012) online tradus in romana tradus, Underworld: Awakening (2012) free, download Underworld: Awakening (2012) mega download gratis, descarca torrent Underworld: Awakening (2012) torrent subtitrare pentru Underworld: Awakening (2012)

Download Underworld: Awakening (2012) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Underworld: Awakening (2012) download
Adauga un comentariu: 0
avatar