menu
person

Cube (1997) YAWSkYqqkMA
[ · Captură ecran ]2015-05-15, 0:17 AM
Leaven, Helen, Worth, Kazan, Alderson, Rennes si Quentin sunt prinsi in interiorul unui cub. Iar cubul, in care se intalnesc toti, face parte dintr-un labirint de alte cuburi puse in interiorul unui "invelis". Cu ajutorul numerelor ei reusesc sa se miste in interiorul acestui invelis, incercand sa gaseasca o iesire. Panica ii cuprinde pe masura ce timpul trece si din 7 cati erau la inceput, cad prada, pe rand, fie capcanelor ce apar de-a lungul drumului, fie ucisi de detectivul care vrea sa scape cu orice pret.
Cube – Cubul online subtitrat in limba romana, calitate foarte buna Blu-Ray 720p.

Cube este un film horror. In acest film ne este prezentata drama unor oameni care se trezesc intr-un labirint. Acestia oameni trebuie sa gaseasca o modalitate care sa ii ajute sa scape, deoarece la fiecare minut ii pandeste un pericol. Este regizat de Vincenzo Natali, ca si actori ii avem pe Nicole de Boer, David Hewlett. Are o nota de 7,4. Cube HD online subtitrat.
Vezi online subtitrat, Filmul Cube gratuit
Categorie: Mister | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: online movies, filme online gratis 2010, free online movies subttitle in rom, Filme Online 2010, Cube (1997), filme online cu subtitrare in roman
Vizualizări: 4333 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/8
Total comentarii : 0
avatar