Step Up: All In 2014 - online subtitrat

Step Up: All In 2014
  • Categorie: Muzical
  • Regia: Trish Sie
  • Anul: 2014
  • Vizualizari: 1534

Step Up: All In 2014 (Dansul dragostei: Bătălia starurilor), film online HD, subtitrat în Română

Sean (Ryan Guzman) şi echipa lui de dansatori din filmele precedente ale seriei, cunoscută drept „The Mob”, se află în Los Angeles pentru a încerca să-şi câştige existenţa prin dans, însă ei sunt refuzaţi la fiecare audiţie la care participă. Într-un final, el merg la un club unde sunt observaţi de o altă trupă care-i provoacă la dans, The Grim Knights. Aceştia îi înving în bătălie, iar „mafioţii” decid că a venit vremea să împacheteze pentru a se întoarce acasă, în Miami, gândindu-se că nu au ce le trebuie pentru a reuşi în acest oraş. Cu toate acestea, Sean hotărăşte să mai rămână o vreme.

Între timp, Sean descoperă că se va desfăşura o competiţie de dans importantă şi îi vine ideea de a asambla o nouă trupă de dans cu ajutorul lui Moose (Adam Sevani din filmele precedente). Moose îi oferă lui Sean un loc de muncă la un studio de dans deţinut de bunicii lui, iar acolo Sean o observă şi recrutează pe Andie West (Briana Evigan din Step Up 2: The Streets). Ei i se alătură ulterior Vladd (Chadd Smith), Violet (Paris Goebel), gemenii Santiago (Facundo and Martin Lombard), Monster (Luis Rosado), Hair (Christopher Scott), Gauge (Cyrus “Glitch” Spencer), Jenny Kido (Mari Koda) şi Chad (David “Kid David” Shreibman).

Trupa se îndreaptă apoi spre Las Vegas pentru a concura la vestita competiţie The Vortex. La scurt timp de la sosirea acolo, Sean află că atât Grim Knights cât şi The Mob se află în acea competiţie, ceea ce îl face să muncească şi mai mult pentru a-şi învinge prietenii deveniţi adversari. În timp ce restul trupei este la bar, Sean şi Andie îşi mărturisesc unul altuia că s-au despărţit de partenerii lor.

Step Up: All In 2014 film online subtitrat in limba romana

Urmăreşte online filmul Step Up: All In 2014 (Dansul dragostei: Bătălia starurilor), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

Vizioneaza trailer film online Step Up: All In 2014

| Muzical Step Up: All In 2014 online subtitrat | Step Up: All In 2014 online subtitrat | Muzical Step Up: All In 2014 | Step Up: All In 2014 online subtitrat in romana | film Step Up: All In 2014 online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Step Up: All In 2014

Acum Step Up: All In 2014 Online subtitrat Romana

Vezi Step Up: All In 2014 in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Step Up: All In 2014 filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Step Up: All In 2014 youtube, vizionati Step Up: All In 2014 online Romana - vezi in direct Step Up: All In 2014 dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Step Up: All In 2014 youtube. Ti-a placut Step Up: All In 2014 ? atunci lasa un comentariu la Step Up: All In 2014 - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Step Up: All In 2014 online HD in premiera, Step Up: All In 2014 online titrat Romana, Step Up: All In 2014 la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Step Up: All In 2014 online tradus in romana tradus, Step Up: All In 2014 free, download Step Up: All In 2014 mega download gratis, descarca torrent Step Up: All In 2014 torrent subtitrare pentru Step Up: All In 2014

Download Step Up: All In 2014 subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Step Up: All In 2014 download
Adauga un comentariu: 0
avatar