menu
person

Step Up: All In 2014 -cBttI0W80U
[ · Captură ecran ]2016-01-18, 11:45 PM

Urmăreşte online filmul Step Up: All In 2014 (Dansul dragostei: Bătălia starurilor), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

Step Up: All In 2014 (Dansul dragostei: Bătălia starurilor), film online HD, subtitrat în Română

Sean (Ryan Guzman) şi echipa lui de dansatori din filmele precedente ale seriei, cunoscută drept „The Mob”, se află în Los Angeles pentru a încerca să-şi câştige existenţa prin dans, însă ei sunt refuzaţi la fiecare audiţie la care participă. Într-un final, el merg la un club unde sunt observaţi de o altă trupă care-i provoacă la dans, The Grim Knights. Aceştia îi înving în bătălie, iar „mafioţii” decid că a venit vremea să împacheteze pentru a se întoarce acasă, în Miami, gândindu-se că nu au ce le trebuie pentru a reuşi în acest oraş. Cu toate acestea, Sean hotărăşte să mai rămână o vreme.

Între timp, Sean descoperă că se va desfăşura o competiţie de dans importantă şi îi vine ideea de a asambla o nouă trupă de dans cu ajutorul lui Moose (Adam Sevani din filmele precedente). Moose îi oferă lui Sean un loc de muncă la un studio de dans deţinut de bunicii lui, iar acolo Sean o observă şi recrutează pe Andie West (Briana Evigan din Step Up 2: The Streets). Ei i se alătură ulterior Vladd (Chadd Smith), Violet (Paris Goebel), gemenii Santiago (Facundo and Martin Lombard), Monster (Luis Rosado), Hair (Christopher Scott), Gauge (Cyrus “Glitch” Spencer), Jenny Kido (Mari Koda) şi Chad (David “Kid David” Shreibman).

Trupa se îndreaptă apoi spre Las Vegas pentru a concura la vestita competiţie The Vortex. La scurt timp de la sosirea acolo, Sean află că atât Grim Knights cât şi The Mob se află în acea competiţie, ceea ce îl face să muncească şi mai mult pentru a-şi învinge prietenii deveniţi adversari. În timp ce restul trupei este la bar, Sean şi Andie îşi mărturisesc unul altuia că s-au despărţit de partenerii lor.

Categorie: Muzical | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Briana Evigan, Step Up All In film online, Step Up All In, Dansul Dragostei Batalia Starurilor, Step Up All In online subtitrat, Ryan Guzman
Vizualizări: 1954 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.3/3
Total comentarii : 0
avatar