Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) - online subtitrat

Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992)

 Liceenii au ajuns in clasa a XII-a, dar inca se tin de sotii, in special Ionica. Pasionati de rock ‘n’ roll, ei pun la cale un nou proiect: o formatie rock. Evident, solist este carismaticul Mihai, care dupa ce a trecut prin multe peripetii pentru a cuceri inima Oanei, o pierde din cauza ca au dus relatia prea departe: au facut dragoste, fara a fi suficient de maturi pentru o astfel de experienta. Pe langa iubita, si-a pierdut si o membra a trupei, ceea ce pune in pericol reusita lor pe plan muzical. Nu lipsesc din poveste nici personaje pitoresti ca Isoscel sau Nea Pandele.
Provincialul Mihai, locuieşte la cămin. Este coleg de cameră cu Ionică şi Andrei. Toţi cântă într-o formaţiede muzică, alături de Geta , Dana şi Vlad. Geta este prietena lui IOnică. Acest Ionică care este gelos din fire, dar şi un bun "inventator” de muzică, mai ales datorită acestui sentiment. Mama Getei vrea ca fiica ei să renunţe la muzică pentru a se dedica carierei, una viitoare, identică cu a ei. Între timp, în clasa lor apare un nou coleg, Radu. Apariţia lui, perturbă viaţa componenţilor formaţiei de muzică….

Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) film online subtitrat in limba romana

Liceenii au ajuns in clasa a XII-a, dar inca se tin de sotii, in special Ionica. Pasionati de rock ‘n’ roll, ei pun la cale un nou proiect: o formatie rock. Evident, solist este carismaticul Mihai, care dupa ce a trecut prin multe peripetii pentru a cuceri inima Oanei, o pierde din cauza ca au dus relatia prea departe: au facut dragoste, fara a fi suficient de maturi pentru o astfel de experienta. Pe langa iubita, si-a pierdut si o membra a trupei, ceea ce pune in pericol reusita lor pe plan muzical. Nu lipsesc din poveste nici personaje pitoresti ca Isoscel sau Nea Pandele. Provincialul Mihai, locuieşte la cămin. Este coleg de cameră cu Ionică şi Andrei. Toţi cântă într-o formaţiede muzică, alături de Geta , Dana şi Vlad. Geta este prietena lui IOnică....
| Romanesc Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) online subtitrat | Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) online subtitrat | Romanesc Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) | Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) online subtitrat in romana | film Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992)

Acum Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) Online subtitrat Romana

Vezi Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) youtube, vizionati Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) online Romana - vezi in direct Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) youtube. Ti-a placut Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) ? atunci lasa un comentariu la Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) online HD in premiera, Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) online titrat Romana, Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) online tradus in romana tradus, Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) free, download Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) mega download gratis, descarca torrent Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) torrent subtitrare pentru Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992)

Download Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Liceenii Rock ‘n’ Roll (1992) download
Adauga un comentariu: 0
avatar