Undeva in est - online subtitrat

Undeva in est

In anii 50, in timpul campaniei de colectivizare a satelor din Transilvania, rezistenta opusa de tarani la presiunile autoritatilor se soldeaza cu pierderi de vieti omenesti.

SINOPSIS

Acest film, frumos si cu un scenariu foarte bine scris, reprezinta un argument elocvent si antrenant impotriva comunismului, apt sa fie de mare ajutor in plasarea Romaniei pe harta industriei cinematografice din lumea intreaga. In anii 50, un activist de partid se deplaseaza in zona rurala a Transilvaniei, pentru a colectiviza gospodariile satesti. Un gospodar instarit se impotriveste incercarilor de a-l face sa renunte la averea sa, refuzand sa fie coborat la nivelul celor care nu am muncit niciodata. Conceptul de colectivizare este rezumat de un satean indignat, care, obligat sa munceasca pamantul pe care nu-l mai stapaneste, bombane la adresa activistului de partid care sustine ca pamantul e tot al lui: “Mi-ai taiat p…, mi-ai pus-o in mana si mi-ai spus, ‘ia-o, ca tot a ta a ramas’. Cei tri fii ai sateanului interpretat de Remus Margineanu sunt obligati sa renunte la invatatura, ca urmare a atitudinii lipsite de cooperativitate a tatalui lor. Intorsi acasa, doi dintre ei devin proscrisi, luptand alaturi de un partizan violent, care, la fel ca si Robin Hood, ataca si umileste un grup de ofiteri stalinisti. In una din cele mai amuzante scene ale filmului, el ii obliga sa se dezbrace si sa-si manance cametele de partid. O interpretare admirabila si bogatia de roluri episodice, larg dezvoltate, ca si multe alte fire secundare ale actiunii confera filmului o forta impresionanta. O trasatura pozitiva in plus o constituie linia coerenta a povestirii, directa si accesibila, lucru greu de intalnit la filmele realizate in Europa centrala.

Undeva in est film online subtitrat in limba romana

In anii 50, in timpul campaniei de colectivizare a satelor din Transilvania, rezistenta opusa de tarani la presiunile autoritatilor se soldeaza cu pierderi de vieti omenesti.

| Romanesc Undeva in est online subtitrat | Undeva in est online subtitrat | Romanesc Undeva in est | Undeva in est online subtitrat in romana | film Undeva in est online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Undeva in est

Acum Undeva in est Online subtitrat Romana

Vezi Undeva in est in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Undeva in est filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Undeva in est youtube, vizionati Undeva in est online Romana - vezi in direct Undeva in est dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Undeva in est youtube. Ti-a placut Undeva in est ? atunci lasa un comentariu la Undeva in est - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Undeva in est online HD in premiera, Undeva in est online titrat Romana, Undeva in est la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Undeva in est online tradus in romana tradus, Undeva in est free, download Undeva in est mega download gratis, descarca torrent Undeva in est torrent subtitrare pentru Undeva in est

Download Undeva in est subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Undeva in est download
Adauga un comentariu: 0
avatar