menu
person

A Millionaire’s First Love (2006) k-JQ797aBwc
[ · Captură ecran ]2015-12-20, 2:37 AM
Server 2
Vizioneaza filmul gratis hd online subtitrat A Millionaire’s First Love (2006) cele mai noi filme doar pe analysis.ucoz.com.
In acest film de dragoste este prezentat baiatul Kang Kyung-Jae , un baiat foarte rasfatat, bogat, conduce numai masini foarte scumpe, este foarte arogant si de multe ori lipsit de bunele maniere. Odata ce a ajuns la varsta de 18 ani acesta ar trebui sa mosteneasca intreaga avere a bunicului. Dar pentru a se intampla acest lucru , baiatul trebuie sa isi termine toate studiile si sa invete foarte mult.

Baiatul s-a transferat la un alt liceu si a fost nevoit sa renunte la viata de lux. Ajuns la noul liceu , acesta s-a cazat la un hotel , iar acolo a intalnit-o din intamplare pe Choi Eun-wha , o fata orfana ce a crescut la orfelinat. La inceput baiatul a facut misto de ea si a umilit-o cum a putut el mai mult, insa dupa foarte scurt timp, acesta s-a indragostit nebuneste de ea.
Categorie: Romantic | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: A Millionaire’s First Love (2006), A Millionaire’s First Love (2006) o, film online gratis A Millionaire’s, online A Millionaire’s First Love (
Vizualizări: 11898 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.7/12
Total comentarii : 0
avatar