menu
person

By the Sea 2015
[ · Captură ecran ]2015-12-15, 1:47 AM
By the Sea 2015 (Pe malul mării), film online HD, subtitrat în Română
Angelina Jolie şi Brad Pitt interpretează rolurile lui Vanessa şi Roland, doi soţi care au o căsnicie veche de peste un deceniu şi care în clipa de faţă trece prin momente nu tocmai faste din toate punctele de vedere.

By the Sea 2015 (Pe malul mării), film online HD, subtitrat în Română

Angelina Jolie şi Brad Pitt interpretează rolurile lui Vanessa şi Roland, doi soţi care au o căsnicie veche de peste un deceniu şi care în clipa de faţă trece prin momente nu tocmai faste din toate punctele de vedere. Cei doi se duc spre un oraş de lângă mare din Franţa pentru o şedere prelungită la un hotel cu vedere la mare. El este un romancier care îşi petrece mai mult timp spunând că scrie decât o face cu adevărat.

Ea este o fostă dansatoare ce acum îşi umple timpul plimbându-se, luând pastile şi fiind respingătoare cu mai tot ce îi iese în cale. Roland şi Vanessa sunt căsătoriţi de 14 ani, însă motivul pentru care au rămas atât de mult timp împreună este greu de înţeles după felul în care se comportă. O distragere de la monotonia zilnică soseşte în persoanele lui Lea (Mélanie Laurent) şi Francois (Melvil Poupaud), doi tineri căsătoriţi ce au venit la acelaşi hotel pentru a petrece luna de miere şi ajung să primească o cameră lângă ei.

La început, Vanessa n-are nicio străbatere faţă de cei doi, sau de altceva, însă acest lucru începe să se schimbe atunci când descoperă o mică gaură în perete care-i permite să-i spioneze pe cei doi în timp ce fac dragoste sau alte lucruri. După o vreme şi Roland descoperă acea gaură şi nu trece mult până când cei doi îşi spionează vecinii împreună. Acest lucru pare să se datoreze faptului că Roland şi Vanessa se regăsesc cumva în aceşti tineri şi parcă se văd pe ei înşişi atunci când erau la începutul relaţiei.

Urmăreşte online filmul By the Sea 2015 (Pe Mmalul mării), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


Categorie: Romantic | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: By the Sea 2015
Vizualizări: 1542 | Descărcări: 0 | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar