menu
person

Little Children - Mici copii (2006) IiJLJd7cH1c
[ · Captură ecran ]2015-12-14, 9:02 PM

Urmăreşte online filmul Little Children – Mici copii 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


Little Children – Mici copii 2006, film online HD, subtitrat în Română

Sarah Pierce (Kate Winslet) este o mamă casnică nefericită dintr-o comunitate din suburbia Bostonului. Ea a lucrat la un doctorat în Engleză, dar a renunţat pentru a se căsători cu Richard (Gregg Edelman) şi a-şi creşte fiica în vârstă de trei ani, Lucy. Căsnicia ei se duce pe apa sâmbetei atunci când află că Richard este dependent de pornografia online. Ea îl întâlneşte pe Brad Adamson (Patrick Wilson), un tânăr student la drept, care-şi aduce copilul de patru ani prin parc.

Cu toate că mariajul lui Brad cu Katherine (Jennifer Connelly) este unul plin de iubire, ei suferă la capitolul intimitate. Atunci când s-ar presupune că învaţă pentru a intra în barou, Brad se joacă fotbal sau se uită la tinerii skateboarderi şi visează la o viaţă de adolescent lipsit de griji. Brad şi Sarah se împrietenesc şi chiar dacă sunt atraşi unul de altul ei hotărăsc să nu treacă la nivelul următor. Într-o zi, câţiva părinţi se panichează când văd un hărţuitor sexual pe nume Ronald McGorvey (Jackie Earle Haley), care tocmai a fost eliberat din puşcărie, că face baie în piscină cu copiii.

Sarah şi Brad se duc împreună cu copiii lor acasă la ea şi îi trimit la culcare. Brad se uită printr-una dintre cărţile lui Sarah şi descoperă în ea o poză cu el. În cele din urmă, cei doi se culcă împreună. Atunci când Brad pică examenul de barou, Kathy devine suspicioasă şi îi cere lui Brad să o invite pe Sarah şi pe soţul ei la cină, iar după această cină ea devine tot mai convinsă că soţul ei o înşeală.

Intr-o comunitate micuta din nord-estul Americii, Brad Adamson este centrul atentiei unui grup considerabil de femei maritate si nu numai. Toate il urmaresc de la distanta si ii sorb fiecare gest, mai ales cand Brad isi ia fiul de pe terenul de joaca. Chipes, afectuos si responsabil, el este visul oricarei femei.Sarah va fi aleasa lui, pe care ajunge sa o sarute si in compania careia petrece din ce in ce mai mult timp la piscina, unde amandoi isi supravegheaza copiii. Idila lor incepe sa prinda aripi pe fundalul unor suspiciuni care fac respectiva comunitate sa clocoteasca, in momentul in care isi face aparitia Ronnie, un pedofil care s-a mutat de curand in cartier.
Categorie: Romantic | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Little Children - Mici copii (2006)
Vizualizări: 5489 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 5.0/8
Total comentarii : 0
avatar