menu
person

Incredible Hulk 3 4quujh8mD8E
[ · Captură ecran ]2015-10-10, 2:09 AM

Urmăreşte online filmul The Incredible Hulk (Incredibilul Hulk) 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2

SERVER 3

The Incredible Hulk (Incredibilul Hulk) 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

La Universitatea Culver din Virginia, generalul Thaddeus „Thunderbolt” Ross (William Hurt) se întâlneşte cu Dr. Bruce Banner (Edward Norton), colegul şi iubitul fiicei sale Betty (Liv Tyler), pentru a discuta în legătură cu un experiment menit, aşa cum susţine Ross, să facă oamenii imuni la radiaţiile gamma. Experimentul – parte a programului din timpul celui de-al Doilea Război Mondial de super soldaţi pe care Ross speră să-l recreeze – eşuează şi îl expune pe Banner la cantităţi enorme de radiaţii gamma. Consecinţa expunerii la aceste raze este aceea de-al face pe Banner să se transforme în Hulk pentru perioade scurte de timp, de fiecare dată când este supus unui stres sever.

Hulk distruge laboratorul şi o răneşte pe Betty. Banner fuge şi se ascunde de armata Statelor Unite şi de Ross, în special, care doreşte să transforme Hulk într-o armă. Cinci ani mai târziu, Banner lucrează într-o fabrică de îmbuteliere din Rocinha, Rio de Janeiro, în timp ce se străduieşte să dezvolte un leac pentru starea sa. Prin intermediul internetului, el colaborează cu un coleg pe care-l ştie doar sub numele de „Mr. Blue” şi pentru care el este „Mr. Green”. De asemenea, Banner învaţă tehnici de control a respiraţiei de la un expert în arte marţiale (Rickson Gracie) pentru a-l ajuta să-şi păstreze controlul şi nu s-a mai transformat de 158 de zile.

După ce Banner se taie accidental la deget, o picătură din sângele său cade într-o sticlă şi ajunge să fie ingerat de un consumator (Stan Lee) din Milwaukee, Wisconsin, cauzându-i probleme medicale. Folosindu-se de sticlă pentru a-i da de urmă, Ross trimite o echipă de militari, condusă de Emil Blonsky (Tim Roth), să-l captureze. Banner se transformă în Hulk şi scapă de echipa lui Blonsky, iar după ce Ross îi explică modul în care Banner a devenit Hulnk, acesta îşi dă acordul să fie injectat cu o cantitate redusă din acel ser dezvoltat ca parte din aceeaşi operaţiune şi devine mai rapid, mai puternic şi cu o capacitate sporită de vindecare, dar, de asemenea, îi deformează scheletul.

Categorie: S.F | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: he Incredible Hulk, The Incredible Hulk online subtitra, The Incredible Hulk (2008) online, The Incredible Hulk film online sub
Vizualizări: 10192 | Descărcări: 0 | Comentarii: 3 | Evaluare: 4.5/15
Total comentarii : 3
avatar
0
1
wink cum pot sa l vad?
avatar
0
2
fk idi
avatar
0
3
un film foarte reusit
avatar