menu
person

Arrow – Arcasul, sezonul 2, serial online UcOb7vn7Gs0
[ · Captură ecran ]2016-01-08, 4:30 PM

Arrow – Arcaşul, sezonul 2, serial online subtitrat în Română

După distrugerea cartierului Glades şi după moartea lui Tommy, Oliver se întoarce singur pe insula unde şi-a petrecut cinci ani izolat de civilizaţie şi luptând pentru supravieţuire, după ce yachtul pe care se afla împreună cu tatăl lui, Robert, şi sora iubitei sale, Sara, cu care avea o aventură amoroasă, a naufragiat şi toţi cei aflaţi la bord au murit. El recurge la acest gest pentru a se pedepsi pentru că a dezamăgit oraşul şi a permis ca Tommy să moară. Felicity şi Diggle se duc după el pentru a-l convinge să se întoarcă, spunându-i că este în pericol să piardă compania Queen Consolidated, fie prin preluarea de către altcineva, fie prin dizolvare.

Oliver află că un grup de justiţiari, costumaţi la fel cum era şi el în trecut, comit crime pentru a recupera cartierul Glades. Ei îl iau în vizor pe Oliver şi îl atacă de două ori înainte de-a o răpi pe Thea. Oliver o salvează fără să ucidă pe nimeni şi îi lasă pe indivizi în seama lui Quentin Lance, care a fost retrogradat şi a ajuns ofiţer de patrulare. Roy încearcă şi el să protejeze Glades şi este scos dintr-o situaţie dificilă de o justiţiară blondă necunoscută. Oliver îi cere ajutorul lui Walter pentru a salva compania. De asemenea, el hotărăşte să onoreze memoria lui Tommy devenind din nou eroul oraşului Starling şi îşi alege o nouă titulatură pentru alter-egoul său.

Spre deosebire de primul sezon, care s-a întins pe o un număr de 23 de episoade, acest al doilea se pare că va avea numai 13. Cel puţin aşa scrie pe IMDb, dar sper să nu fie adevărat şi să aibă măcar vreo 20, deoarece este unul dintre cele mai bune seriale ever and ever!

Urmăreşte online serialul Arrow – Arcaşul, cu subtitrare în Română.

Arrow, sezonul 2, episodul 1
Arrow,Arcasul sezonul 2, episodul 2:
Arrow, sezonul 2, episodul 3:
Arrow, sezonul 2, episodul 4:
Arrow, sezonul 2, episodul 4:
Arrow, sezonul 2, episodul 6:
Arrow, sezonul 2, episodul 7:
Arrow, sezonul 2, episodul 8:
Arrow, sezonul 2, episodul 9:
Arrow, sezonul 2, episodul 10:
Arrow, sezonul 2, episodul 11:
Arrow, sezonul 2, episodul 12:
Arrow, sezonul 2, episodul 13:
Arrow, sezonul 2, episodul 14:
Arrow, sezonul 2, episodul 15:
Arrow, sezonul 2, episodul 16:
Arrow, sezonul 2, episodul 17:
Arrow, sezonul 2, episodul 18:
Arrow, sezonul 2, episodul 19:
Arrow, sezonul 2, episodul 20:
Arrow, sezonul 2, episodul 21:
Arrow, sezonul 2, episodul 22:
Arrow, sezonul 2, episodul 23:

FINAL DE SEZON!!!

Categorie: Seriale | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Katie Cassidy, Colin Donnell, pilot, David Ramsey, serial arrow, arrow, Willa Holland, Stephen Amell
Vizualizări: 4631 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 4.8/12
Total comentarii : 0
avatar