Tehnici esentiale de supravietuire Islanda - online subtitrat

Tehnici esentiale de supravietuire Islanda
  • Categorie: Seriale
  • Regia: Bear Grill
  • Anul: 2014
  • Vizualizari: 5128
Tehnici esentiale de supravietuire Islanda
Actorul britanic Jake Gyllenhaal i s-a alăturat celebrului Bear Grylls, gazda programului „Tehnici esenţiale de supravieţuire", într-o aventură periculoasă în Islanda, printre munţi, gheţari şi vulcani activi.
Experienţele celor doi vor fi prezentate într-un episod special din „Tehnici esenţiale de supravieţuire", care va fi difuzat pe Discovery Channel marţi, 18 noiembrie, începând cu ora 22.00.
În acest episod, Grylls şi Gyllenhaal traversează timp de două zile munţii înzăpeziţi, înfruntând furtuni, viscol şi vânt puternic. Condiţiile meteo au fost atât de dificile, încât toate zborurile au fost anulate în acea perioadă.
„Vântul a fost atât de puternic încât efectiv a spulberat un jumbo jet de pe pistă. În timpul acesta, noi eram la 1.500 de metri altitudine", a declarat Bear Grylls.
Partenerul său de călătorie, Gyllenhaal, a fost obligat să mănânce viermi la micul dejun, să traverseze un râu îngheţat şi să-şi înfrunte teama de înălţime.
După filmarea acestui episod, Bear Grylls l-a lăudat pe tânărul actor. „Nu am cum să nu admir pe cineva care a ieşit din zona sa de confort pentru a-şi pune viaţa în mâinile unui străin.
A fost incredibil. Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost faptul că în situaţii limită mi-am putut da seama cum este el cu adevărat", a mai spus Grylls. „Pentru mine, a fost o aventură a cunoaşterii", a declarat Jake Gyllenhaal, actor cunoscut din filme ca „Brokeback Mountain" şi „Prinţul Persiei".

Tehnici esentiale de supravietuire Islanda film online subtitrat in limba romana

Editie Speciala

The.Island.With.Bear.Grylls.S01E01:
The.Island.With.Bear.Grylls.S01E02:
The.Island.With.Bear.Grylls.S01E03:
The.Island.With.Bear.Grylls.S01E04:
The.Island.With.Bear.Grylls.S01E05:

Vizioneaza trailer film online Tehnici esentiale de supravietuire Islanda

| Seriale Tehnici esentiale de supravietuire Islanda online subtitrat | Tehnici esentiale de supravietuire Islanda online subtitrat | Seriale Tehnici esentiale de supravietuire Islanda | Tehnici esentiale de supravietuire Islanda online subtitrat in romana | film Tehnici esentiale de supravietuire Islanda online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Tehnici esentiale de supravietuire Islanda

Acum Tehnici esentiale de supravietuire Islanda Online subtitrat Romana

Vezi Tehnici esentiale de supravietuire Islanda in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Tehnici esentiale de supravietuire Islanda filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Tehnici esentiale de supravietuire Islanda youtube, vizionati Tehnici esentiale de supravietuire Islanda online Romana - vezi in direct Tehnici esentiale de supravietuire Islanda dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Tehnici esentiale de supravietuire Islanda youtube. Ti-a placut Tehnici esentiale de supravietuire Islanda ? atunci lasa un comentariu la Tehnici esentiale de supravietuire Islanda - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Tehnici esentiale de supravietuire Islanda online HD in premiera, Tehnici esentiale de supravietuire Islanda online titrat Romana, Tehnici esentiale de supravietuire Islanda la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Tehnici esentiale de supravietuire Islanda online tradus in romana tradus, Tehnici esentiale de supravietuire Islanda free, download Tehnici esentiale de supravietuire Islanda mega download gratis, descarca torrent Tehnici esentiale de supravietuire Islanda torrent subtitrare pentru Tehnici esentiale de supravietuire Islanda

Download Tehnici esentiale de supravietuire Islanda subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Tehnici esentiale de supravietuire Islanda download
Adauga un comentariu: 0
avatar