menu
person

Stay alive ZdWFRWtIOGY
[ · Captură ecran ]2016-01-04, 1:45 AM

Urmăreşte online filmul Stay Alive 2006, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


Stay Alive 2006, film online DVDRip subtitrat în Română

Filmul începe cu un personaj dintr-un joc video care intră într-un conac sinistru. El este pândit de către o femeie în rochie roşie care îl ucide spânzurându-l cu un lanţ. Jucătorul care manevrează acel personaj, Loomis Crowley (Milo Ventimiglia), joacă un joc cu titlul de Stay Alive. Loomis se trezeşte mai târziu şi descoperă că al său coleg de cameră este măcelărit. La scurtă vreme după aceea şi el este ucis în exact acelaşi mod în care a murit în joc. A doua zi la muncă, în timp ce discută cu şeful şi prietenul său, Miller (Adam Goldberg), Hutch (Jon Foster) află că Loomis şi-a pierdut viaţa.

Hutch se duce la un internet cafe pe care-l deţine iubita lui, October (Sophia Bush), şi fratele acesteia, Phineas (Jimmi Simpson). Phineas descoperă jocul acela în geanta cu posesiunile lui Loomis pe care i-a dat-o Hutch. Ei hotărăsc să joace cu toţii acel joc în noaptea respectivă. Un alt prieten, Swink (Frankie Muniz), se alătură grupului pentru a juca în reţea, în timp ce Miller joacă online din biroul său. Pentru a începe jocul, toţi jucătorii recită cu voce tare „The Prayer of Elizabeth” (Rugăciunea lui Elizabeth), în momentele de introducere ale jocului.

După câteva ore, October realizează că spiritele din joc nu pot trece peste trandafirii sălbatici, iar personajul lui Miller este ucis de către aceeaşi femeie care l-a ucis şi pe Loomis. Mai târziu, Miller moare în acelaşi mod precum personajul său din film. Hutch este chestionat în legătură cu moartea lui Miller de către doi detectivi, Thibodeaux şi King. El observă ulterior că femeia în roşu urăşte oglinzile şi face conexiunea între personajele lor din joc şi morţile celor doi prieteni ai lor.

Dupa moartea misterioasa a unui prieten vechi, un grup de adolescenti intra in posesia lui "Stay Alive," un joc video horror bazat pe povestirea adevarata a unei aristrocrate din secolul 17 ce avea reputatia de contesa sangeroasa. Jucatorii nu stiu nimic despre joc, insa mor de nerabdare sa-l incerce. In stare sa nu rezistate tentatiei, grupul incepe sa joace jocul infiorator si curand o conexiune inspaimantatoare se implineste - ei sunt omorati unul cate unul, in ordinea in care au intrat in joc...
Categorie: Thriller | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: online movies, filme online gratis 2010, Stay Alive, free online movies subttitle in rom, Filme Online 2010, filme online cu subtitrare in roman
Vizualizări: 5271 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/7
Total comentarii : 0
avatar